vlot bereikbaar en parking onder ’t Zand

L.E.S.S. by Hertog Jan*** is het conceptrestaurant van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens. Gedreven door hun passie voor gastronomie, stuwden ze restaurant Hertog Jan naar het allerhoogste culinaire niveau met als resultaat 3 sterren in de Michelingids en wereldwijde bekroningen.

Toch voelden Gert en Joachim de noodzaak om ook de gerechten en drankjes die ze vaak thuis serveren, met een groter publiek te delen. “In onze ogen gaat er niets boven eenvoudige gerechten barstensvol smaak die gemaakt zijn om te sharen. Dan pas wordt het gezellig aan tafel”, aldus Gert en Joachim.

In 2014 openden ze L.E.S.S., een restaurant met als levensmotto Love, Eat, Share, Smile. De inspiratie daarvoor halen ze uit hun culinaire trips in binnen- en buitenland. Anno 2019 laten Gert en Joachim L.E.S.S. verdergaan op 't zand.

L.E.S.S. IS VLOT BEREIKBAAR, MET DE NODIGE PARKING EN CENTRALE LIGGING AAN HET ’T ZAND EN IS OP AMPER 400 METER VAN DE GROTE MARKT VERWIJDERD.

LOVE EAT SHARE SMILE

Buscemi Night - 10 oktober

Op donderdag 10 oktober vieren we het najaar, de vriendschap en het grote genieten. Gert en Ruige koken dan een uniek menu waarbij huis-DJ Buscemi live zijn nieuwe najaars-soundtrack serveert. Joachim selecteerde een aantal bijzondere dranken in samenwerking met onze partners Schweppes, Ketel One Vodka en Alken-Maes. De brand ambassador van Ketel One zorgt voor de perfecte start met een verfrissende cocktail.

Dit uitgebreide belevingsmenu kost €145 per persoon (All-in)
Donderdag 10 oktober - 19u

Reserveer uw Buscemi night

 

 

less-buscemi-v2.jpg

Sfeer

Do you love the latest rumors? Sign in here!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van onze events, aankondigingen en andere nieuwtjes.
JA, GRAAG!

Ligging

L.E.S.S. ligt centraal aan ’t Zand – waar behalve de zaterdagmarkt ook alle grote evenementen doorgaan – en is op amper 400 meter van de Grote Markt verwijderd.

Parking

De ondergrondse parking Centrum - ’t Zand, die bereikbaar is via de tunnel onder de Koning Albert I-laan, bevindt zich op enkele meters van L.E.S.S.

Openbaar vervoer

Je kunt vanaf het centraal station van Brugge eenvoudig richting ’t Zand wandelen (10 minuten) of rechtstreeks aansluiten op buslijn 1, 4, 6, 11, 12, 13, 14 en 16. Bij het verlaten van het station wachten de bussen, die per 3 minuten richting het centrum vertrekken, aan de linkerkant. Stap af bij de halte ’t Zand.

Praktisch

Taxi: Taxi Snel www.taxisnel.be of 050 36 36 49

Hoteltip: 

hotel Bliss - www.hotelbliss.be (boven Less Eatery)

- La Suite - www.lasuite-bb.com (stijlvolle & comfortabele gastenkamer)