vlot bereikbaar en parking onder ’t Zand

L.E.S.S. by Hertog Jan*** is het conceptrestaurant van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens. Gedreven door hun passie voor gastronomie, stuwden ze restaurant Hertog Jan naar het allerhoogste culinaire niveau met als resultaat 3 sterren in de Michelingids en wereldwijde bekroningen.

Toch voelden Gert en Joachim de noodzaak om ook de gerechten en drankjes die ze vaak thuis serveren, met een groter publiek te delen. “In onze ogen gaat er niets boven eenvoudige gerechten barstensvol smaak die gemaakt zijn om te sharen. Dan pas wordt het gezellig aan tafel”, aldus Gert en Joachim.

In 2014 openden ze L.E.S.S., een restaurant met als levensmotto Love, Eat, Share, Smile. De inspiratie daarvoor halen ze uit hun culinaire trips in binnen- en buitenland. Anno 2019 laten Gert en Joachim L.E.S.S. verdergaan op 't zand.

L.E.S.S. IS VLOT BEREIKBAAR, MET DE NODIGE PARKING EN CENTRALE LIGGING AAN HET ’T ZAND EN IS OP AMPER 400 METER VAN DE GROTE MARKT VERWIJDERD.

LOVE EAT SHARE SMILE
concertgebouw.jpg
concertgebouw-servies-2.jpg

4 Hands Diner - 29 & 30 Januari

Bedank voor de vele reactie en snelle reservaties maar het evenement op woensdag 29 en donderdag 30 januari 2020 is VOLZET. 

Op woensdag 29 en donderdag 30 januari 2020 kun je in Less Eatery komen proeven van een Japans getint menu.

Ruige, Gert staan samen met de Japanse topchefs Kawate San (Restaurant Florilège**& n°5 in de Asian 50 Best) en Shimizu San (Restaurant Anis) achter het fornuis.

Gert leerde beide chefs kennen op één van zijn reizen naar Japan.
De avond start om 19u en het uitgebreide all-in menu kost 195 euro pp
Wil je er graag bij zijn reserveer dan snel want de plaatsen zijn beperkt.

Reserveer uw '4 Hands Diner' - 29 Januari

Reserveer uw '4 Hands Diner' - 30 Januari

 

gert-unplugged-londen.jpeg

Sfeer

Do you love the latest rumors? Sign in here!

Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van onze events, aankondigingen en andere nieuwtjes.
JA, GRAAG!

Ligging

L.E.S.S. ligt centraal aan ’t Zand – waar behalve de zaterdagmarkt ook alle grote evenementen doorgaan – en is op amper 400 meter van de Grote Markt verwijderd.

Parking

De ondergrondse parking Centrum - ’t Zand, die bereikbaar is via de tunnel onder de Koning Albert I-laan, bevindt zich op enkele meters van L.E.S.S.

Openbaar vervoer

Je kunt vanaf het centraal station van Brugge eenvoudig richting ’t Zand wandelen (10 minuten) of rechtstreeks aansluiten op buslijn 1, 4, 6, 11, 12, 13, 14 en 16. Bij het verlaten van het station wachten de bussen, die per 3 minuten richting het centrum vertrekken, aan de linkerkant. Stap af bij de halte ’t Zand.

Praktisch

Taxi: Taxi Snel www.taxisnel.be of 050 36 36 49

Hoteltip: 

hotel Bliss - www.hotelbliss.be (boven Less Eatery)

- La Suite - www.lasuite-bb.com (stijlvolle & comfortabele gastenkamer)