Reserveer LESS Eatery

L.E.S.S. by Hertog Jan*** is het conceptrestaurant van Gert De Mangeleer en Joachim Boudens. Gedreven door hun passie voor gastronomie, stuwden ze restaurant Hertog Jan naar het allerhoogste culinaire niveau met als resultaat 3 sterren in de Michelingids en wereldwijde bekroningen.

Toch voelden Gert en Joachim de noodzaak om ook de gerechten en drankjes die ze vaak thuis serveren, met een groter publiek te delen. “In onze ogen gaat er niets boven eenvoudige gerechten barstensvol smaak die gemaakt zijn om te sharen. Dan pas wordt het gezellig aan tafel”, aldus Gert en Joachim.

In 2014 openden ze L.E.S.S., een restaurant met als levensmotto Love, Eat, Share, Smile. De inspiratie daarvoor halen ze uit hun culinaire trips in binnen- en buitenland. Anno 2019 laten Gert en Joachim L.E.S.S. verdergaan op 't zand.

L.E.S.S. IS VLOT BEREIKBAAR, MET DE NODIGE PARKING EN CENTRALE LIGGING AAN HET ’T ZAND EN IS OP AMPER 400 METER VAN DE GROTE MARKT VERWIJDERD.

LOVE EAT SHARE SMILE
landrover-b.png
concertgebouw.jpg
concertgebouw-servies-2.jpg

Sfeer

Ligging

L.E.S.S. ligt centraal aan ’t Zand – waar behalve de zaterdagmarkt ook alle grote evenementen doorgaan – en is op amper 400 meter van de Grote Markt verwijderd.

Parking

De ondergrondse parking Centrum - ’t Zand, die bereikbaar is via de tunnel onder de Koning Albert I-laan, bevindt zich op enkele meters van L.E.S.S.

Kies uitgang B, zo komt u vlak voor Less uit de parking

Openbaar vervoer

Je kunt vanaf het centraal station van Brugge eenvoudig richting ’t Zand wandelen (10 minuten) of rechtstreeks aansluiten op buslijn 1, 4, 6, 11, 12, 13, 14 en 16. Bij het verlaten van het station wachten de bussen, die per 3 minuten richting het centrum vertrekken, aan de linkerkant. Stap af bij de halte ’t Zand.

Praktisch

Taxi: Taxi Snel www.taxisnel.be of 050 36 36 49

Hoteltip: 

hotel Bliss - www.hotelbliss.be (boven Less Eatery)

- La Suite - www.lasuite-bb.com (stijlvolle & comfortabele gastenkamer) 

ONZE FOODBOXEN

GERT'S WEKELIJKSE FOODBOX
Elke week stelt Gert met zijn chefs een nieuwe foodbox samen. De ene week proeft u de klassiekers van Bar Bulot terwijl u zich de andere week op reis waant met de wereldse smaken van L.E.S.S. Eatery.

MOEDERDAG KOMT ERAAN!
En zeg nu zelf, wie verdient het meer dan uw Moeder om eens extra gevierd te worden!
Verwen haar na een jaar lockdown, thuiswerk en afstandsonderwijs
met een heerlijke ‘Let’s Celebrate Mom by Hertog Jan’ foodbox
en maak er samen met het hele gezin een onvergetelijke Moederdag van.

Gert stelde speciaal voor alle Moeders een bijzonder menu samen.
Hij zorgde bij elke gerecht voor een handige stap-voor-stap instructiefiche
zodat ook de papa’s en kinderen in een handomdraai dit feestelijk menu op tafel kunnen
toveren.